søndag 19. september 2010

Barn og Hund

I dag var det tre debutanter i ringen. Jeg kjørte jentene til Askim hvor de skulle være med Kari og Thea på Barn og Hund. Chrizta er jo rimelig dreven i dette gamet, men Kari, Thea og Chanti debuterte. Og for en flott debut de gjorde. Det var artig å se på Chrizta, som hadde loffet rundt på utsiden mens Thea gjorde seg kjent med henne og med hva de skulle gjøre. Når de så kom på innsiden av ringtauet skal jeg si deg sirkushesten luktet sagmugg ja. Chrizta strammet seg opp og viste seg så flott som bare det. :-) Gamle kunster glemmer man ikke så lett. Kari og Chanti gjorde også en kjempefigur i ringen. Og det var faktisk ikke mange gangene Chanti så etter meg. Med pølse som bestikkelse kommer man langt. :-) Da det hele var over koste vi oss i solen med vaffler, boller og brus. Det var nydelig vær og dagen var virkelig vellykket. Første spørsmål fra Kari etter at de hadde hentet premier var: "Når kan vi gjøre dette igjen?" :-) Her er bilder fra dagen.
Thea og Chrizta
Thea og Chrizta med dommeren

Kari og Chanti
Kari og Chanti
Kari og Chanti med dommeren
Kari og Chanti i fint driv
Her løpes det. :-)
Alle jentene i fint driv
Vi koste oss ikke bare litt da. Og Chrizta er der hvor hun trives best. Midt blandt alle barna.

2 kommentarer:

  1. Takk for en herlig dag, Ellen, og takk for at Chanti og Chrizta stilte på utstilling, jentene - og vi andre også - storkoste seg!

    SvarSlett
  2. Thea sier takk for at hun fikk låne Chrizta. Dette var en kjempeopplevelse for henne. Tusen takk til deg Ellen og tusen takk til dere Linda og co som tok med Thea. Hilsen mammaen Thea

    SvarSlett