søndag 13. februar 2011

Vinter og snø

Det skjer ikke så mye her i huset for tiden. Dagene går med til trening med Chanti og matte lesing. Og så selvsagt måke/frese snø og fyre for å holde varmen. Jeg var egentlig litt glad for at det kom litt snø, for da var det igjen muligheter for å får trent ute. Men det trengte ikke å komme i bøtter og spann da.... Nå holder det i hvert fall. Begynner å lengte etter våren jeg nå.
Chanti og jeg koser oss nå stort sett på skiturene våre da. Untatt fredag, for da var det snøstorm. Det føltes i hvert fall sånn. :-) Treningen går veldig opp og ned om dagen. Kommer helt an på dagsformen til Chanti. Er hun i "veldig drektig" humør, så går alt fryktelig tungt. Det skal sies at de dagene går det fryktelig tungt på tur også. ;-) Håper hun snart "føder" så jeg kan få jobbet litt mer effektivt med de tingene jeg har begynt å ta tak i. Men det er ikke lett å jobbe fart og fres, når Chanti nesten ikke orker å gå en gang. hihi. Det at det har vært bare glatt is har heller ikke hjulpet noe på den treningen. Så jeg føler meg overhode ikke klar for stevne i Bø til helgen. Men vi drar og starter. Chanti trenger å gå store stevner for å venne seg til det. Så får hun heller småtrave rundt i ringen da, hvis det er sånn det blir. Kan jo ikke forvente all verden av tempo på stevne når jeg faktisk ikke har det på trening engang om dagen.
Her er et par bilder av Chanti som koser seg i snøen. Det hender hun glemmer at hun egentlig er "veldig drektig" og baser rundt som en villmann. :-)

 Marianne har nå laget et kobbel og sitteunderlag som står i stil til det flotte halsbåndet hun laget til Chanti i desember. Med rosa kjegle og rosa detaljer på vest og joggesko, kan man nå trygt si at Chanti og jeg er veldig rosa!! Og vi vinner vel snart i stil på stevner i hvert fall. hihi Gjennomført med rosa detaljer både på hund og fører. ;-)
Nå tilbake til mattebøkene. Eller rettere sagt tilbake til bruksanvisningen for kalkulatoren. Det er faktisk den som er den største utfordringen for meg nå. :-)

1 kommentar: