søndag 14. august 2011

R.I.P Tira

Fredag formiddag kom den triste beskjeden fra Birgitta om at skaden på Tira sitt fremben var verre enn vi ante. Hun hadde revet over leddbånd og benet var derfor mer eller mindre ubrukelig. Tira hadde store smerter på grunn av dette. Så Birgitta bestemte at nok er nok og jeg er helt enig med henne. Det ville ikke være noe verdig liv for Tira å aldri mer få springe fritt. Dessuten hadde hun som sagt store smerter og det var ikke forsvarlig å la henne fortsette å ha det.
Tira var alltid full av energi og hadde som sin mor overhode ingen bremser i forhold til å utfolde seg. Uansett hvor mye smerter det måtte medføre. Tira ble nesten 8 år gammel. Tira har hatt et fantastisk liv hos Birgitta. De har kost seg med mange lange turer og hatt det herlig sammen. Tira er mamma til mitt tegneserie-kull. Hun fikk 8 skjønne avkom. Tira var en herlig jente med meget bestemte meninger. Og de ga hun klart utrykk for. Birgitta og Tira trente også lydighet og bruks. Birgitta var ikke interessert i å konkurrere, men de koste seg med treningen.
Tira var høyt elsket og vil bli dypt savnet. Hvil i fred nå kjære Tira. Løp rundt i hundehimmelen sammen med mamma og mormor og alle andre kjente og kjære. Det finnes ingen smerter mer.
Jeg lyser fred over Tira sitt minne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar