lørdag 28. mars 2009

I morgen :)

Så begynner det å nærme seg. I morgen debuterer Chanti i elite. Jeg gleder meg egentlig veldig til det. Men har ikke så store forhåpninger. Håper vel egentlig bare at vi skal gjøre en grei figur uten alt for mye kluss. :) Chanti er rimelig hormonell om dagen og Ascan hjelper ikke til der akkurat. Det har endelig gått opp et lys for han i forbindelse med løpetid. Bare så synd for han at den er over. :)
Chanti er ikke helt seg selv om dagen. Sover veldig mye og har ikke den spruten hun pleier å ha når vi trener. Da vi trente her om dagen var det skikkelig slitsomt å gå i ruta for andre gang. Orket nesten ikke løpe da. :) Og denne damen pleier å kunne repetere i det uendelige! Så oppkjøringen til dette stevnet blir å være litt i hagen. Ingen lange turer eller trening. Så kanskje hun har litt energi på søndag. :) Må kanskje finne frem noen ekstra gode godbiter også. Tørr frolic er vel ikke så veldig motiverende når man er trøtt. :)
Oppdatering om hvordan det gikk i debuten kommer i morgen. Nå settes Ascan ut litt så han og jeg får litt hvile. :) Han føler seg nok litt utestengt fra samværet om dagen. Barnegrinder over alt og ute alene u hundegården. Stakkars lille gutt.

1 kommentar: