søndag 22. mars 2009

Trening

Så var vi endelig igang med trening igjen. Har ikke trent Chanti på over 1 uke nå. Var med å hjalp Linda litt med kurset hun holder og så trente vi etterpå.
Hadde full gjennomkjøring på Chanti. Mye fungerte veldig godt, annet sånn middels og et par nuller hadde jeg også fått meg. Men alt i alt meget fornøyd. Ruta og avstand var vel dagens beste øvelser. Neseprøven fungerte også veldig bra. Litt tygging og dårlig tempo inn, men et flott søk. Det er det viktigste enn så lenge. Skal jobbe med tempo etter hvert, men er redd for å lage noe stress i øvelsen nå rett før stevnet. :)
Chanti var nok litt preget av at hun fortsatt er i løp. Det var en del unødvendig snusing i ringen. :) Det vil jo bli bedre dag for dag det uten at jeg trenger å gjøre noe stort med det. :)
Litt hvile fra trening har tydeligvis gjort Chanti litt godt. Selv om hun faktisk pleier å fungere veldig bra med jevnt mye trening.

Nå er det bare å håpe at det gode været holder seg lenge. Så smelter all snøen og det tørker opp. Hadde vært veldig fint om vi fikk en ganske tørr grusbane å gå på til søndag. Chanti har blitt litt frisert i skjørtene nå og dermed litt mer utsatt for kulde der. :)

Håper også at PM kommer snart. Skulle gjerne likt å vite hvor mange det er i elite og når jeg har oppmøte. Pluss at en veiforklaring hadde heller ikke vært å forakte. he,he. Var der i fjor, men husker selvsagt ikke nøyaktig hvor jeg var. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar